Hvorfor er mænd angste ved tanken om at komme til at kigge på tøj i dameafdelingen? Hvad vil det i grunden sige, at en yoghurt er til mænd? Og

hvorfor skal ting markedsført til mænd egentlig altid være sorte? Det er nogle af de spørgsmål, vi gerne vil undersøge i vores forestilling D’NAM.

 

Vi vil gerne invitere dig ind i et univers, der er opbygget efter det mest intime og mytologiske sted, der findes i mændenes verden:

Omklædningsrummet. Et sted, hvor man kan være sammen med sine medmænd, hænge ud med røven bar, drikke øl og vise sit sande jeg. Eller kan

man(d)? For omklædningsrummet er, ligesom alle andre scener, hvor mænd er sammen med andre mænd, spækket med irrationelle og ofte temmelig bizarre ritualer og tankegange, hvor en ellers nogenlunde intelligent og fornuftig mand kan kaste sig ud i vanvittige udfordringer for at bevise, at han er den allerstørste abe i junglen.

 

Vores forestilling består af to performere på scenen, Lau og Søren, der også har skrevet manuskriptet. Publikum vil fra starten blive involveret; her er ingen fjerde væg eller kukkasse. Man vil blive opfordret til at drikke håndbajere sammen med performerne, så man virkelig bliver en del

af den måske ikke helt så uproblematiske mandehørm i omklædningsrummet. Humoren er desuden en helt central del af forestillingen, hvor vi med en sort og til tider absurd tilgang vil forsøge at tackle nogle af disse meget centrale og eksistentielle spørgsmål. Samtidig vil hele herligheden være akkompagneret af nyskrevne sange og melodier fra Sørens hånd, for forestillingen er nemlig også et stykke utraditionelt musikteater.

 

D'NAM er en voldsom, uhøjtidelig og sjov forestilling, der ikke er bange for at tale omproblematiske emner. Vi håber, at I er friske på et brag af en fest i omklædningsrummet!

Søren Arne Thygesen

Lau Tobias Tronegård-Madsen

Louise Thuesen

50 min

D'NAM

af Intelligente Mennesker Keder Sig Aldrig

OM VILDSKUD

ARKIV

VILDSKUD

GALLERI

BLIV FRIVILLIG

PROGRAM

KONTAKT