Bassen pumper fra sidemandens høretelefoner, grædende børn og sure forældre. Duften af parfume, sved og kaffe to go. Farverige reklamer. En facer. En facebookbesked. En politibil der suser forbi med fuld udrykning. Hvinende busser og ringeklokker der ringer om kap på cykelstien. Indkøbslister, kaffeaftaler og mål der skal nås. Lyden af København.

 

Flere og flere søger mod storbyens støjmekka for at studere, gøre karriere, udleve drømme eller blot for at være tæt på alle de muligheder det tilbyder. Det handler om at holde sig til og være med hvor det sker – for man skulle jo nødigt hægtes af. Sideløbende lever vi i en tid hvor stilhed bliver mere og mere efterspurgt og gøres til en handelsvare i form af wellnessbutikker, meditationsteknikker og stillezoner. Der er brug for at kunne trykke på pauseknappen.

 

FREKVENS er en musikdramatisk montageforestilling, der omhandler storbylivet i spændingsfeltet mellem støj og stilhed. Forestillingen er en fragmentarisk portrættering af fem unge menneskers hverdag, de udfordringer de møder og deres søgen efter at finde balancen.

Jonas Holmark

Frederik Mikuta

Mette Naja K. Tarp
Luna Stage Kramer

Rud Blauner

Komponist: Luna Stage Kramer

Dramatiker/instruktør: Martin Ousted Christiansen
Dra:matiker/instruktørassistent:  Emilie Hasling
Scenograf:  Ditte Marie Lynge
Dramaturg: Julie Hasseris

Sangcoach: Mette Naja K. Tarp
Lyd- og lysdesign: Svend Andersen Hjelholt

Musikproducer: Jonas Holmark

Særlig tak til: Pale Pond Studios og Institut for Kunst og Kulturvidenskab

FREKVENS er støttet af DATS - landsforeningen for dramatisk virksomhed og Snabslanten

60 min

KØB BILLETTER HER:

13. sep

15. sep

16. sep

-

-

FREKVENS

af KOMMA

OM VILDSKUD

ARKIV

VILDSKUD

GALLERI

BLIV FRIVILLIG

PROGRAM

KONTAKT