Hamlet48 er en forynglet bastardisering af Shakespeares oprindelige, hyper-komplekse værk. Værket er kendt på forhånd. Indstuderet. Af litteratur-historien såvel som performerne. Men, på 48 timer, og så 48 timer igen, skal der skabes en ny forestilling fra bunden — med Hamlet som petriskål. Og hør nu! Publikum er ikke bare inviteret i 48+48 timer, de er nødvendige: i løbet af de første to døgn er alle interesserede indbudt til at slå vejen forbi vores arbejdsrum som performere, scenografer, instruktører, dramaturger, statister, musikere, manuskriptforfattere, idémagere, kostumedesignere, kritikere, supportere og/eller meget andet. Folk må deltage så ofte og så længe de lyster, for så til allersidst at se kulminationen af arbejdet i en egentlig, faktisk forestilling på sidstedagen.

“Alt kan lade sig gøre,” er et direkte citat af Pernille Vemund, men vigtigere endnu (som det meste er), et arbejds-motto for teaterfænomenet: Hamlet48.

 

Vi byder alle velkomne til et processuelt kaos, der efter de givne regler for naturlig selektion opstår af gydede, mørke vande hvis spilleregler på forhånd er ukendte!

Sofie Andersen

    Simon Raundahl Lembcke

48 + 48 timer

Endelig forestilling (sidste dag): 1,5 time

KØB BILLETTER HER:

16. sep

Hamlet48

af Kreatur

OM VILDSKUD

ARKIV

VILDSKUD

GALLERI

BLIV FRIVILLIG

PROGRAM

KONTAKT